Professional

                                        

Wordt u weleens geconfronteerd met vragen van uw cliënten op het gebied van estate planning? Zoals: moet mijn testament eens gewijzigd worden? Wat zijn de gevolgen voor mijn vermogen/onderneming als ik ga scheiden? Ik wil mijn kinderen alvast schenken: hoe pak ik dat aan? Wat heb ik in mijn huwelijkse voorwaarden eigenlijk geregeld?

Of u hebt zelf vragen. U hebt de huwelijkse voorwaarden van uw klant in uw dossier, maar wat staat hier eigenlijk in en wat betekent dit voor de onderneming van mijn klant? Het periodiek verrekenbeding is nooit uitgevoerd: wat zijn de gevolgen?

U kunt uw klant hier misschien al best wat over vertellen. Maar klopt het helemaal en wat zijn de specifieke aandachtspunten? Ik kan u hierbij helpen en denk graag mee om samen met u uw klant in duidelijke taal te adviseren.

BURO Familierecht Professional ondersteunt o.a. notaris-, accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren bij allerhande vragen op het gebied van estate planning. Zij kunnen vaak behoefte hebben aan een sparringpartner op dit gebied: iemand die de positie van de klant bekijkt en begrijpt, maar zonder dat u een extra medewerker in dienst hoeft te nemen.

De inzet van BURO Familierecht Professional kan variëren van enkele uren per jaar tot meerdere uren per maand. Als u BURO Familierecht wekelijks voor één of meer dagen in wilt zetten, dan is dit ook mogelijk: zie hiervoor BURO Familierecht Interim.